Noul iPhone 9 de 6.1”, cel mai ieftin de anul acesta, apare în imagini neoficiale

Noul iPhone 9 de 6.1”, cel mai ieftin de anul acesta, apare în imagini neoficiale

Pregătit în mai multe versiuni de culoare, modelul iPhone de 6.1” va fi singurul prevăzut cu ecran LCD (nu OLED) şi suport dual SIM în ediţia pentru piaţa chineză.

Aşteptat să fie dezvăluit în cadrul evenimentului pregătit pentru data de 12 septembrie, iPhone 9 (6.1”) ar putea avea un preţ de 799 euro.

În imagini putem observa ediţiile Red, White, Blue şi Rose Gold ale lui iPhone 9. Confirmată de SIM tray-ul cu suport pentru două cartele, funcţionalitatea dual SIM ar putea să nu fie disponibilă şi la ediţia europeană a lui iPhone 9.

Din păcate, imaginile nu surprind şi partea din faţă a telefonului, unde ar trebui să găsim ecranul LCD de 6.1”, decupat pentru a face loc sistemului Face ID preluat de la modelul iPhone X lansat anul trecut.

Cu dimensiuni relativ compacte după standardele actuale, noul iPhone de 6.1” ar putea ajunge pe rafturile magazinelor după data de 21 septembrie, însă rămâne de văzut dacă Apple va putea asigura stocuri suficiente de telefoane pentru acoperirea cererii de la momentul lansării. Potrivit informaţiilor obţinute din rândul partenerilor Apple, probleme ţinând de fabricarea ecranului LCD au întârziat destul de mult producţia acestui model.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult