NuAns Neo, un nou smartphone bazat pe Windows 10 Mobile va fi lansat în curând

09.06.2016
NuAns Neo, un nou smartphone bazat pe Windows 10 Mobile va fi lansat în curând

Expus prima dată anul trecut la o expoziţie din Japonia şi dezvăluit oficial la ediţia CES de anul acesta, smartphone-ul NuAns Neo va fi disponibil la precomandă în cadrul unei campanii Kickstarter începând din această lună, compania producătoare având planuri şi pentru lansarea în pieţele internaţionale.

Oferit într-o carcasă cu design îndrăzneţ, având spatele acoperit cu un capac demontabil disponibil cu mai multe tipuri de finisaje, NuAns Neo este un smartphone accesibil echipat cu un ecran HD de 5”. Chiar dacă pare modestă după standardele unui telefon cu Android, configuraţia bazată pe chipsetul Snapdragon 617, ajutat cu 2 GB memorie RAM, nu ar trebui să pună probleme platformei Microsoft. Lista dotărilor este completată cu 16GB memorie internă expandabilă, conector USB Type-C pentru încărcarea rapidă a bateriei şi suport pentru tehnologia Continuum.

Din păcate compania producătoare nu a comunicat preţul cerut la precomandă şi nici data la care noul smartphone va începe să fie livrat cumpărătorilor. 

Microsoft dă asigurări că va susţine Windows 10 Mobile mulţi ani de acum încolo

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult