Nubia Z17: noul flaghsip ZTE listat în baza de date Geekbench

08.05.2017
Nubia Z17: noul flaghsip ZTE listat în baza de date Geekbench

Seria de smartphone-uri ZTE Nubia s-a dovedit a fi un hit printre entuziaştii de smartphone-uri cu design atrăgător, fiind întotdeauna la zi cu specificaţiile hardware, în ciuda faptului că nu este disponibil pe toate pieţele la nivel mondial. Următorul flagship al seriei Nubia pare să fie Z17, care va fi echipat cu hardware similar cu noul Galaxy S8, cu ecran edge-to-edge şi cu cea mai recentă versiune de Android.

ZTE are în portofoliu mai multe serii de telefoane cu hardware de top, însă doar Nubia beneficiază de un design exclusivist. Modelele vândute sub acest brand au fost printre primele care au prezentat un design cu display edge-to-edge, iar hardware-ul lor a fost întotdeauna în ton cu concurenţa directă pe piaţa de dispozitive high-end. Desigur, fiind vorba despre dispozitive ZTE, preţurile au rămas semnificativ mai mici decât ale altor brand-uri cu greutate precum Samsung şi Huawei.

Nubia Z17 pare să fie următorul model de top al companiei, fiind deja listat pe Geekbench. Conform listei de specificaţii hardware, dispozitivul va fi echipat cu un chipset Snapdragon 835, cel mai puternic model produs de către compania Qualcomm în acest moment, 4 GB sau 6 GB memorie RAM, un display de 5,5”  cu rezoluţie Full HD, 64 GB spaţiu de stocare intern şi un acumulator de 3.000 mAh cu încărcare rapidă. Senzorul de amprentă se regăseşte pe spatele dispozitivului, în timp ce deasupra acestuia se regăseşte un sistem dual-camera de 16 megapixeli. Camera frontală beneficiază de un senzor de 8 megapixeli. Cum este de aşteptat pentru orice smartphone nou, ZTE Nubia Z17 este echipat din fabrică cu Android 7.1.1 Nougat.

Momentan nu este cunoscută data de lansare a noului flagship din gama Nubia şi nici preţul la care va intra în oferta magazinelor. Mai mult ca sigur însă, acesta va fi aliniat la preţul modelelor precedente.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult