Nubia Z18, unul dintre cele mai ieftine telefoane cu Snapdragon 845, a fost anunţat oficial

06.09.2018
Nubia Z18, unul dintre cele mai ieftine telefoane cu Snapdragon 845, a fost anunţat oficial

Aşteptat în ofertele magazinelor asiatice, Nubia Z18 este un rival pentru modelul Pocophone F1 al celor de la Xiaomi, înzestrat cu camere foto mai performante.

Motorizat de chipsetul Smapdragon 845, acelaşi folosit cu Galaxy S9 şi alte modele flagship de anul acesta, Nubia Z18 are multe de oferit pentru preţul său de aproximativ 409 dolari. Cap de afiş pe lista specificaţiilor este sistemul dual camera 16MP+24MP prevăzut cu lentile f/1.6, cantitatea de până la 8GB memorie RAM şi designul care ocupă aproape toată partea din faţă cu ecranul de 6” (2160×1080 pixeli).

Pregătit în versiuni cu 6GB/64GB şi 8GB/128GB memorie, Nubia Z18 foloseşte stabilizare optică şi tehnologii AI pentru obţinerea de poze, aplicaţia de captură incluzând filtre avansate pentru imagine, mod de expunere multiplă, filtru anti-zgomot şi optimizări pentru pozele tip portret.

Carcasa din sticlă este disponibilă în versiunile de culoare Red, Black şi Starry Night, cu efecte iridescente la partea din spate. La interior se află un acumulator de 3450 mAh asistat cu tehnologia Quick Charge, dimensionat pentru aproximativ o zi de utilizare.

Rezervat produselor de la gama high-end, senzorul de amprente plasat sub ecran a fost substituit cu unul convenţional, plasat la partea din spate a telefonului. Lista dotărilor este completată cu ieşire pentru căşti şi port USB-C, respectiv slot microSD pentru suplimentarea memoriei interne.

Promovat ca fiind capabil să ofere o experienţă premium la un preţ de buget, Nubia Z18 este livrat cu Nubia UI 6.0, o versiune modificată de Android 8.1.

Din păcate preţului afişat în oferta magazinelor asiatice se vor adăuga şi taxele de importa aplicabile bunurilor de provenienţă extra-comunitară, fiind puţin probabil ca Nubia Z18 să fie lansat oficial şi pentru pieţele europene.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult