O machetă de iPhone 8 a fost construită folosind planurile scăpate pe internet de Apple [VIDEO]

29.06.2017
O machetă de iPhone 8 a fost construită folosind planurile scăpate pe internet de Apple [VIDEO]

iPhone 8 este aşteptat pentru lansare în luna septembrie a acestui an, deci Apple ar trebui să aibă deja un model finalizat, pentru a avea unităţi gata pentru livrare către magazine într-un timp cât mai scurt. După nenumărate leak-uri referitoare la designul noului smartphone Apple, cineva a decis să realizeze o replică 1:1 folosind planurile originale care au scăpat pe internet în urmă cu două luni.

Conform OnLeaks, sursa clipului din acest articol şi a multora dintrea leak-urile din trecut, acesta ar putea fi designul final al lui iPhone 8. Pentru realizarea sa au fost folosite planurile în format CAD şi materiale cât mai apropiate de ce foloseşte Apple de obicei pentru realizarea dispozitivelor sale. Rezultatul este neaşteptat de bine finisat şi chiar pare să semene cu un produs care ar putea fi lansat de către Apple.

Macheta beneficiază de sticlă curbată pe ambele părţi, o cameră foto principală cu doi senzori dispuşi pe verticală şi de o ramă metalică pe care sunt ataşate toate componentele. Evident, nu avem de a face cu un dispozitiv funcţional, însă având în vedere lipsa unui senzor de amprentă din planurile originale, cel mai probabil Apple a apelat la o soluţie integrată în display.

Cu această ocazie, aflăm şi dimensiunile aproximative ale dispozitivului. Vorbim despre un smartphone cu înăţlime de 143,5 mm, lăţime de 71,03 mm şi grosime de 7,5 mm. Acestea sunt puţin diferite faţă de cele ale lui iPhone 7 (138,3 x 67,1 x 7,1 mm), însă în comparaţie, noul telefon va fi apropiat în dimensiuni.

Desigur, nu vom şti cu siguranţă dacă acesta este într-adevăr iPhone 8 înainte ca Apple să îl anunţe oficial.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult