OnePlus 10 Pro: fondatorul brandului sugerează că lansarea este aproape

21.12.2021
OnePlus 10 Pro: fondatorul brandului sugerează că lansarea este aproape

Nu există foarte multe informații despre OnePlus 10 în acest moment, însă se pare că vom afla mai multe despre noua serie de smartphone-uri, chiar pe căi oficiale. Pete Lau, fondatorul OnePlus și liderul grupului OPLUS, a dezvăluit însă o perioadă în care ne putem aștepta la informații despre noile smartphone-uri ale brandului. Acesta a publicat pe contul său de Weibo că vom afla mai multe despre OnePlus 10 Pro în luna ianuarie.

Pete Lau spune că OnePlus 10 Pro se va lansa în ianuarie

OnePlus 10 Pro, care, cel mai probabil, va veni alături de un OnePlus 10 „standard”, va fi noul flagship al brandului pentru anul 2022. Lista de specificații hardware deja listată pe internet pe căi neoficiale sugerează integrarea noului chipset Snapdragon 8 Gen 1, 12 GB memorie RAM, 128 sau 256 GB stocare internă, cât și un sistem de camere avansat, similar cu cel de pe 9 Pro de anul trecut. Practic, 10 Pro pare să fie un upgrade incremental, cu un nou design pentru modulul de cameră, decât un smartphone complet nou.

pete lau oneplus 10 pro

Este vorba despre un telefon echipat tot cu un ecran de 6,7” cu rezoluție QHD+ și panel OLED LTPO la 120 Hz, cu un sistem de camere cu branding Hasselblad și cu o baterie de 5.000 mAh. Se zvonește că telefonul va folosi un senzor de 48 megapixeli pentru camera principală, 50 megapixeli pentru ultrawide și 8 megapixeli pentru zoom-ul 3,3x. Totuși, un upgrade ar putea apărea la nivelul vitezei de încărcare. Se zvonește că OnePlus 10 Pro va folosi un adaptor de priză de 80W.

GSM Arena spune că noul OnePlus 10 Pro s-ar putea lansa în China luna viitoare, însă nu este clar dacă lansarea dispozitivului va fi una internațională, sau una întârziată pentru alte regiuni. Zvonurile spun că noile modele OnePlus ar putea ajunge în Europa abia în luna aprilie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult