OnePlus 10T primește noi imagini de prezentare și specificații

15.06.2022
OnePlus 10T primește noi imagini de prezentare și specificații

Cu versiunea Pro deja lansată, OnePlus 10T ar putea fi o alternativă viabilă pentru cumpărătorii care nu sunt dispuși să plătească peste 900 de euro pe modelul flagship.

Cu un exterior aproape identic, OnePlus 10T vine echipat cu trei camere foto: o cameră principală de 50MP cu deschidere f/1.8 și senzor Sony IMX766, cameră ultra wide de 8MP și o cameră macro de 2MP, prezentă mai mult cu rol de decor. Din păcate, cei care sperau să primească și o cameră cu zoom optic vor trebui să caute această dotare la modelul Pro.

Cât despre restul specificațiilor, OnePlus 10T vine echipat cu puternicul Snapdragon 8+ Gen 1, fiind astfel mai rapid decât modelul 10 Pro și rivalul Galaxy S22. Telefonul va fi disponibil în variante cu 8GB și 12GB memorie RAM, respectiv 128GB și 256GB stocare internă, bazată pe formatul ultra-rapid UFS 3.1. Ecranul este de tip AMOLED HDR, cu diagonală 6.7 inch și rată de refresh dinamic de până la 120Hz.

Încadrat la gama mid-range superioară a producătorului OnePlus, telefonul este așteptat să suporte încărcare rapidă la puterea de 150W, deservind un acumulator de 4800 mAh.

Potrivit sursei citate, OnePlus 10T a depășit deja stadiul de prototip și va intra în producție de serie nu mai târziu de luna iulie. Tot luna viitoare ar putea veni și anunțul de lansare. Cât despre preț, scumpirea componentelor și inflația ar putea duce prețul final undeva în intervalul 700-800 euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult