OnePlus 11 apare în primul clip video oficial. Lansarea este foarte aproape. VIDEO

18.12.2022

OnePlus se pregătește de lansarea modelului OnePlus 11, noul său flagship, care, aparent, renunță la numele „Pro”, sugerând că nu vom mai primi și o versiune inferioară mai târziu. OnePlus 11 apare astfel în primul clip video de promovare, unde sunt evidențiate câteva dintre noile elemente de design pentru capacul de pe spate și modulul de cameră, și, așa cum ne așteptam, se confirmă astfel zvonurile din ultimele câteva luni.

Design-ul OnePlus 11 confirmat de clipul video oficial

Noul „teaser” video cu OnePlus 11 este cel care legitimizează fotografiile „neoficiale” lansate până acum, care sugerau că noile camere foto vor fi integrate într-un modul circular, cu branding Hasselblad. De altfel, putem acum confirma că există pe acest model un slider pentru alerte, așa cum au oferit flagship-urile OnePlus încă de la început. Modelul 10T de anul acesta a fost livrat fără această componentă, compania sugerând că mecanismul nu ar fi avut loc la interior din cauza încărcării rapide la 150W.

În afară de aceste mici detalii care pot fi observate, clipul video nu prezintă și alte caracteristici ale telefonului.

Ne pute aștepta la o lansare în următoarele câteva săptămâni, probabil în primele zile ale lunii ianuarie, cu disponibilitate limitată. La fel ca OnePlus 10 Pro, modelul 11 este așteptat mai întâi în China, urmând să ajungă și în Europa probabil abia din primăvară. Producătorii de smartphone-uri din această țară obișnuiesc să lanseze produsele mai întâi local, putând probabil acoperi mai ușor cererea de la lansare în acest mod.

OnePlus 11 este așteptat cu procesor Snapdragon 8 Gen 2, camere îmbunătățite și un design nou, disponibil în două variante de culoare: Matte Black și Glossy Green. Așteptările de preț sunt însă în zona de flagship, adică în jurul a 1.000 de euro pentru varianta de bază

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult