OnePlus 11R primește listă preliminară cu specificații

01.10.2022
OnePlus 11R primește listă preliminară cu specificații

Pregătit ca o versiune mai accesibilă familiei OnePlus 11, modelul OnePlus 11R este așteptat cu un chipset MediaTek sau Qualcomm din seriile folosite deja cu telefoane-flagship de generație mai veche.

Pe lista scurtă a „candidaților” ar putea fi Snapdragon 8+ Gen 1, același chipset folosit deja cu modelul OnePlus 10T, dar pus într-un smartphone cu dotări și preț pentru gama mid-range. Alternativ, am putea întâlni tot un chipset MediaTek, însă mai bun decât soluția Dimensity 8100 MAX folosită cu modelul OnePlus 10R de anul trecut.

Cât despre restul specificațiilor, încă neconfirmate de producător, OnePlus 11R ar putea veni cu un ecran AMOLED de 6.7 inch, cu rezoluție Full HD+ și rată de refresh la 120Hz. Telefonul va oferi o configurație triple-camera cu senzor principal de 50MP, cameră ultra-wide de 8MP și un senzor macro de 2MP, cu rol mai mult de decor.

Aparent, sistemul de încărcare rapidă la 150W de pe modelul 10R nu va fi preluat de succesorul OnePlus 11R, producătorul optând pentru a majora la 5000mAh capacitatea acumulatorului, cu prețul limitării la 100W a puterii de încărcare.

Potrivit zvonurilor de până acum, OnePlus 11R ar putea fi lansat până la finalul acestui an. Totuși, strategia OnePlus pentru modelul 10R a fost de a-l lansa abia la ceva timp după modelul 10 Pro, încât alternativa mai ieftină să nu „muște” prea mult din vânzării versiunii de top mai costisitoare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult