OnePlus 3 cu 6 GB memorie RAM dezvăluit de TENAA

02.06.2016
OnePlus 3 cu 6 GB memorie RAM dezvăluit de TENAA

În cazul în care mai era vreo urmă de îndoială despre configuraţia RAM a noului OnePlus 3, comisia de certificare din China, TENAA, a publicat detaliile complete despre telefon. Într-adevăr, telefonul este echipat cu 6 GB memorie RAM (în una dintre variante, cel puţin), după cum a fost zvonit săptămânile trecute. Cu această ocazie, carateristicile telefonului au fost din nou listate, cu siguranţă acestea fiind finalizate, întrucât telefonul urmează să se lanseze în mai puţin de două săptămâni.

TENAA confirmă astfel faptul că OnePlus 3 cu numărul de model A3000 vine echipat cu chipset Snapdragon 820, fiind la acelaşi nivel cu restul smartphone-urilor de top de pe piaţă, 6 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare, acumulator de 3.000 mAh şi camere fotod e 16, respectiv 5 megapixeli. Este foarte posibil să primim însă şi o configuraţie de buget, care să fie echipată cu aceleaşi componente principale, însă cu „doar” 4 GB memorie RAM şi mai puţin spaţiu de stocare. Ecranul Full HD de 5,5” nu s-a schimbat însă, OnePlus păstrând această dimensiune, cât şi rezoluţia încă de la primul OnePlus One.

Odată cu lista de specificaţii tehnice se confirmă şi designul, care a apărut săptămânile trecute pe internet în fotografii spion. OnePlus 3 seamănă foarte mult cu telefoanele HTC One, atunci când este privit din spate, beneficiind de un capac metalic, linii negre pentru antene şi o cameră foto poziţionată central, însă este foarte similar cu modelul OnePlus 2 atunci când este privit din faţă.

Lansarea noului OnePlus 3 va avea loc pe data de 12 iunie, în cadrul unui eveniment online live, care va fi transmis în 360 de grade, cu suport pentru headset-uri VR.

Citeşte şi OnePlus 3 va putea fi comandat fără invitaţii din prima zi

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult