OnePlus 3 surprins în imagini spion

09.05.2016
OnePlus 3 surprins în imagini spion

Au apărut de mai multe ori informaţii despre OnePlus 3, însă abia acum vedem pentru prima dată un astfel de dispozitiv în libertate. Deşi designul său este protejat de o carcasă „anti-leak”, putem intui câteva detalii despre noul „flagship killer” al companiei chineze. Acesta pare să adopte o nouă filosofie de design, inspirată de cea a altor companii din domeniu.

Noul OnePlus 3 va păstra dimensiunile predecesorilor săi, oferind din nou un display de 5,5” cu rezoluţie Full HD. Acesta va veni din nou cu un buton Home în partea de jos a dispozitivului, care va găzdui şi senzorul de amprentă. Pe partea din spate însă se pare că vom avea de a face pentru prima dată cu o carcasă metalică, nu foarte diferită de cea a smartphone-urilor HTC din gama One. În partea de sus şi de jos pot fi observate dungi din plastic pentru antene, iar camera pare să fie încadrată într-un pătrat cu colţuri rotunjite, puţin ieşit în relief, nu foarte diferit de cel de pe HTC One M9.

Când vine vorba despre hardware, OnePlus 3 va fi bazat pe chipset-ul Snadpragon 820 de la Qualcomm şi va fi livrat în două versiuni: cu 4 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare, sau 6 GB RAM şi 64 GB spaţiu. Nu este clar dacă cele două modele vor fi diferenţiate în mod special, însă leak-urile din trecut sugerează că va exista un model OnePlus 3 standard şi un OnePlus 3 Plus. Imaginile cu dispozitivul dezvăluie că într-adevăr, numele de cod al noului smartphone de la OnePlus este „RAIN”, acesta fiind livrat cu Oxygen OS 3.0.0, bazat pe Android 6.0.1.

Lansarea lui OnePlus 3 este aşteptată în vera anului curent.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult