OnePlus 3, un smartphone accesibil dar cu performanţe de top, poate fi admirat într-un prim clip video

18.02.2016
OnePlus 3, un smartphone accesibil dar cu performanţe de top, poate fi admirat într-un prim clip video

One Plus, o companie mică dar cu ambiţii mari, pregăteşte lansarea celui de-al treilea „Flagship Killer” din ofertă, un smartphone cu preţ accesibil motorizat de Snapdragon 820 – acelaşi chipset folosit şi cu modele high-end ca Samsung Galaxy S7 şi LG G5.

Dacă primele două modele s-au făcut remarcate prin finisajele cu aspect ceramic, OnePlus 3 pare să facă trecerea la un nou design cu forme ceva mai rotunjite, respectiv spate şi ramă laterală cu aspect de metal şlefuit. Desigur, toate acestea ar putea fi opţionale, versiunea de bază a telefonului venind acoperită cu materiale diferite.

Printre detaliile care pot fi întrezărite în clipul video se numără un blitz LED de tip dual-tone, conector USB Type-C în partea de jos şi posibil, difuzoare stereo în partea din faţă, instalate pe lungimea ecranului.

Lista preliminară cu specificaţii vizează două posibile configuraţii: 4 GB memorie RAM şi 16 GB memorie internă, respectiv 5GB memorie RAM şi 64 GB memorie internă. Restul specificaţiilor sunt identice ambelor variante: chipset Snapdragon 820, ecran Full HD de 5.5˝ (ar putea exista şi o variantă cu ecran QHD), cameră foto principală de 13MP şi cameră frontală de 5MP, respectiv un acumulator de 3500 mAh.

OnePlus 3

Potrivit unor surse apropiate companiei din China, noul smartphone OnePlus 3 va fi lansat în perioada verii 2016.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video