OnePlus 3 va fi lansat în VR. Compania va oferi gratuit ochelari din plastic

23.05.2016
OnePlus 3 va fi lansat în VR. Compania va oferi gratuit ochelari din plastic

După lansarea lui OnePlus 2 cu ajutorul ochelarilor Cardboard în VR, compania chineză doreşte să repete mişcarea cu OnePlus 3. Anul trecut, compania a trimis câte un Cardboard proprietar, complet gratuit, celor care au făcut comandă de pe site-ul oficial timp de câteva săptămâni, iar prezentarea propriu-zisă a fost realizată în birourile OnePlus de către membri ai echipei de dezvoltare. Şi de această dată compania va oferi headset-ul în mod gratuit, însă stocul va fi mai mic, iar disponibilitatea limitată în funcţie de regiune.

Pentru OnePlus 3, compania va realizat o staţie spaţială virtuală numită The Loop. Aici vor fi prezentate noile caracteristici ale telefonului, iar cei care vor prinde una dintre cele 30.000 de dispozitive gratuite vor primi probabil o experienţă de vizualizare mai bună. Desigur, orice headset VR pentru smartphone-uri va putea fi folosit pentru a vedea prezentarea din această vară.

Pentru această lansare, OnePlus s-a aliat cu AntVR, o companie care realizează accesorii pentru realitate virtuală. OnePlus va oferi headset-ul Loop VR primilor 30.000 de utilizatori care vor face o comandă gratuită pe site-ul oficial şi pe Amazon, însă livrările vor fi onorate doar pentru Statele Unite ale Americii şi pentru India. Spre diferenţă de dispozitivele livrate anul trecut, cele realizate de AntVR nu vor fi realizate din carton, ci din plastic. Acesta va fi alăturat unor bretele din baterial textil elastic, care vor asigura o experienţă de vizualizare confortabilă şi hands-free.

OnePlus 3 va fi cel de-al patrulea smartphone al companiei, duop OnePlus One, OnePlus 2 şi OnePlus x. Acesta va fi cel mai probabil lansat în două variante (dintre care una va purta numele „Plus”) şi va fi bazat pe chipset-ul Snapdragon 820 de la Qualcomm. În rest, informaţiile disponibile în acest moment sugerează că performanţa noului dispozitiv va fi comparabilă cu cea a altor smarpthone-uri de top disponibile deja pe piaţă.

Citeşte şi OnePlus 3 ar putea primi un model „Plus” cu 6 GB RAM

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult