OnePlus 3 va primi un update care va corecta problemele semnalate de utilizatori

29.06.2016
OnePlus 3 va primi un update care va corecta problemele semnalate de utilizatori

OnePlus 3 pare să fie un nou succes pentru compania chineză, însă o parte dintre fani a fost nemulţumită de câteva dintre aspectele telefonului. Din fericire, majoritatea dintre acestea pot fi rezolvate prin actualizări software, OnePlus confirmând câteva dintre schimbările pe care primul dintre acestea le va aduce. Desigur, alături de acestea, vor mai fi incluse şi alte îmbunătăţiri, încă nedezvăluite.

Principalele nemulţumiri ale primilor utilizatori de OnePlus 3 erau legate de gestionarea memoriei RAM şi de profilul de culoare al display-ului. Smartphone-ul nu duce lipsă de memorie RAM, acesta fiind echipat cu 6 GB, însă unii dintre utilizatori s-au plâns că telefonul scoate din memorie prea repede aplicaţii care nu sunt în prim-plan. Noul update va optimiza acest proces, însă în utilizare nu vor fi observate foarte multe diferenţe. Aplicaţiile vor fi păstrate în memorie mai mult timp, însă nu este clar dacă acest lucru va afecta în consecinţă autonomia telefonului.

În legătură cu display-ul, o parte dintre utilizatori a observat că acesta nu afişează culori în conformitate cu standardul sRGB, care oferă nuanţe naturale. Profilul de culori va putea fi activat de către cei care îşi doresc acest lucru, însă această funcţie va fi „ascunsă” în opţiunile de dezvoltare. Desigur, cei care îşi doresc aşa ceva, probabil că ştiu deja cum se accesează această opţiune, restul utilizatorilor rămânând la nuanţele supra saturate alese de OnePlus ca implicite.

Compania nu a oferit şi alte detalii despre primul update pentru OnePlus 3, însă cu siguranţă vom afla mai multe odată ce acesta este lansat în mod oficial. 

Citeşte şi OnePlus 3, anunţat oficial – clip de prezentare şi specificaţii complete

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult