OnePlus 5 are o dată de lansare oficială

07.06.2017
OnePlus 5 are o dată de lansare oficială

OnePlus a confirmat data şi ora la care vom afla detalii complete despre următorul lor smartphone de top, OnePlus 5. Alături de stream-ul pe care compania îl va ţine cu ocazia lansării, vor exista şi mai multe evenimente în jurul lumii, unde noul dispozitiv va putea fi testat de către cei interesaţi. Evenimentul central va avea loc însă în New York, unde va fi prezent CEO-ul companiei Carl Pei şi vlogger-ul MKBHD.

Evenimentul de lansare va avea loc pe 20 iunie la ora 18:00 a României şi va putea fi urmărit online live. Pentru cei care locuiesc în New York, Londra, Paris, Amsterdam, Berlin, Copenhaga, Helsinki, Oulu, Tampere sau Turku, OnePlus va organiza evenimentele locale menţionate anterior, unde telefonul va fi disponibil pentru testare.

Odată cu această veste au apărut şi noi imagini neoficiale cu telefonul, care confirmă din nou zvonurile apărute în urmă cu doar câteva săptămâni. Se pare că OnePlus 5 va beneficia de un sistem dual camera pe partea din spate, în timp ce designul telefonului este fundamental schimbat. OnePlus 5-ul din imaginile scăpate de curând pe internet sugerează că dispozitivul seamănă mai mult cu un iPhone 7 Plus decât cu OnePlus 3T. Camera foto s-a mutat de pe centru în colţul din stânga sus (asemeni dispozitivelor Apple), în timp ce întregul telefon pare să fie mai rotunjit la colţuri şi pe margini.

Vom afla detalii complete despre dispozitiv în doar două săptămâni, însă cu siguranţă că vom primi noi scurgeri de informaţii în următoarele câteva zile. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult