OnePlus 5 va fi lansat în această vară

09.05.2017
OnePlus 5 va fi lansat în această vară

Zvonurile din ultimele câteva săptămâni sugerau că OnePlus ar putea sări peste numărul 4 pentru a lansa direct OnePlus 5. Se pare că informaţiile aveau o bază reală, întrucât compania a lansat prima imagine de promovare a noului dispozitiv, aceasta incluzând doar mesajul „Hello 5”. Astfel, numele OnePlus 5 este aproape confirmat, lucru care sugerează că şi alte informaţii neoficiale despre telefon ar putea fi adevărate.

Teaser-ul a fost publicat pe contul oficial OnePlus pe reţeaua de socializare Weibo din China, alături de mesajul „Hey Summer! Give me five!”. Se pare că OnePlus va păstra tradiţia de lansare în timpul verii a noului său flagship, probabil în luna iulie, dacă se păstrează tradiţia. Recent am văzut şi prima imagine neoficială cu telefonul, care sugerează că avem de a face cu primul dispozitiv al companiei chineze echipat cu un sistem dual-camera.

La capitolul hardware, zvonurile spun că OnePlus 5 va fi echipat cu noul chipset Snapdragon 835 de la Qualcomm, cu un display de 5,5” care ar putea beneficia de un panou Full HD sau QHD, 6 GB memorie RAM şi un acumulator de 3.600 mAh, deja standard pentru smartphone-uri din această gamă. Conform informaţiilor disponibile în acest moment, acumulatorul lui OnePlus 5 ar trebui să poată fi încărcat cu energie electrică mai repede cu 25% faţă de generaţia precedentă prin intermediul tehnologiei Dash Charge.

Având în vedere strategia de promovare a dispozitivelor OnePlus, cu siguranţă vom afla multe detalii despre OnePlus 5 înainte de lansare, compania preferând să prezinte fiecare componentă în parte înainte de dezvăluirea oficială.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult