OnePlus 5T în ediţie Star Wars include un mesaj secret dedicat fanilor seriei de filme [VIDEO]

25.12.2017
OnePlus 5T în ediţie Star Wars include un mesaj secret dedicat fanilor seriei de filme [VIDEO]

OnePlus 5T a fost telefonul care s-a bucurat anul acesta de o ediţie specială dedicată seriei de filme Star Wars, iar compania chineză alături de studioul Lucasfilm au pregătit o surpriză pentru cei care l-au cumpărat. Fiecare unitate a telefonului în ediţie Star Wars include un mesaj surpriză din partea lui R2D2, celebrul roboţel din Star Wars, care poate fi accesat într-un mod inedit, demn de un joc adventure sau de un puzzle dintr-un „escape room”.

ATENŢIE! În cazul în care doriţi să cumpăraţi un astfel de telefon şi să descoperiţi pe cont propriu surpriza, ar trebui să nu citiţi restul articolului.

În cutia telefonului se găseşte o felicitare cu un mesaj din partea echipei OnePlus şi din partea Lucasfilm. Cei mai atenţi dintre utilizatori au observat că dacă citesc pe verticală primele litere ale fiecărui rând, apare fraza „Scribble with pencil” (mâzgăleşte cu creionul). Atunci când mâzgăleşti cu un creion porţiunea de sub text, apare un nou mesaj: „Find the secret compartment and check the weather forecast on Ahch-To” (Găseşte compartimentul secret şi vezi cum este vremea pe Ahch-To). Ahch-To este planeta pe care Luke Skywalker trăieşte în cele mai recente filme Star Wars, aceasta fiind disponibilă în aplicaţia de vreme pre-instalată pe telefon.

 

 

There’s an Easter egg hidden away in the OnePlus 5T Star Wars edition. #oneplus5t #oneplus #starwars #thelastjedi #android #easteregg

A post shared by Android Central (@androidcentral) on

 

Într-adevăr, cutia telefonului are un compartiment secret în partea de jos, care necesită puţin efort pentru a fi deschis. Aici se găseşte o prismă demontată, cu un suport de susţinere. Dacă verifici vremea pe Ahch-To pe un OnePlus 5T în ediţie Star Wars (acest lucru nu funcţionează pe telefonul în ediţia sa normală), eşti îndemnat să poziţionezi prisma pe ecranul telefonului. Aici apare R2D2 sub formă de hologramă 3D pe suprafaţa prismei, care transmite un mesaj dedicat tuturor celor care au cumpărat ediţia specială de OnePlus 5T.

Deşi nu oferă nicio funcţionalitate specială şi este doar un mesaj în mare parte sub formă de text, fanii Star Wars vor aprecia cu siguranţă atenţia la detalii şi sentimentul de aventură pe care dezlegarea acestui puzzle le oferă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult