OnePlus 6 a primit update la Android 9.0 Pie

24.09.2018
OnePlus 6 a primit update la Android 9.0 Pie

Utilizatorii de OnePlus 6 pot face chiar acum actualizarea la noul Android 9.0 Pie, producătorul chinez oferind prin actualizare OTA (over-the-air) software-ul proprietar Oxygen OS 9.0, bazat pe noul sistem de operare de la Google. Momentan actualizarea este disponibilă doar pentru OnePlus 6, însă aceasta va fi lansată în curând şi pe modelele precedente precum OnePlus 5, 5T, 3 şi 3T. Odată cu această lansare, compania a dezvăluit că versiunea software-ului Oxygen OS va coincide cu cea a Android-ului pe care este bazată.

Dacă aveţi un OnePlus 6 şi încă nu aţi primit notificarea referitoare la un update software, ar trebui să intraţi în meniul de setări şi să verificaţi manual disponibilitatea. În general, actualizările de acest gen se lansează în valuri, pentru a nu aglomera serverele de pe care sunt livrate, deci dacă nu aţi primit încă, sau aplicaţia de upgrade spune că nu este disponibil un pachet software nou, cu siguranţă veţi primi în zilele care urmează.

În cazul în care vă întrebaţi ce adaugă noul Oxygen OS 9.0, iată lista de noutăţi, oferită de OnePlus pe site-ul oficial:

OnePlus 6 – Android 9.0 Pie

Sistemul a fost actualizat la Android 9.0 Pie

  • Interfaţă complet nouă pentru Android Pie
  • Suport pentru funcţia de baterie adaptivă
  • Navigaţie nouă prin gesturi din Android Pie
  • Actualizare la patch-ul de securitate Android 2018.9
  • Alte noi funcţii şi îmbunătăţiri

Modul Do Not Disturb/Nu mă deranja

  • Un nou mod Do Not Disturb (DND) cu setări ajustabile

Noul  Gaming mode 3.0

  • A fost adăugată funcţia de notificare în mod text
  • A fost adăugată notificare pentru apeluri din aplicaţii terţe

Accente de culoare

  • A fost adăugat suport pentru personalizarea accentelor de culoare

Nu este clar când vor fi lansate şi versiunile dedicate pentru modelele mai vechi de smartphone-uri OnePlus, însă în trecut trecerea la noi versiuni software nu a fost întârziată foarte mult între diferitele generaţii de dispozitive.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult