OnePlus 6 ar putea fi cea mai bună clonă iPhone X de până acum

OnePlus 6 ar putea fi cea mai bună clonă iPhone X de până acum

Noul flagship OnePlus 6 poate fi admirat în noi imagini de prezentare neoficiale, surprinzând designul cu ecran decupat la partea de sus şi mai multe variante de finisaje pentru carcasă.

Lansat ca un brand ce promitea dotări de top la un preţ accesibil, OnePlus s-a repoziţionat între timp la gama high-end, noul vârf de gamă urmând să fie lansat cu preţul de 749 dolari.

Deşi nu este ieftin, OnePlus 6 oferă dotări similare, sau mai bune, decât Galaxy S9, cum ar fi 256GB memorie internă şi un ecran de 6.2” care domină partea din faţă a telefonului.

În ce priveşte experienţa software, dezvoltatorii OnePlus pun la dispoziţie o versiune de Android similară celei întâlnită la seria de telefoane Pixel, la pachet cu o selecţie restrânsă de aplicaţii proprii.

Din punct de vedere al dotărilor hardware, OnePlus 6 este un flagship veritabil, motorizat de chipsetul Snapdragon 845. Din păcate, pentru lista completă cu specificaţii va trebui să aşteptăm evenimentul oficial de lansare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video