OnePlus 6T confirmat pentru lansare cu senzor de amprentă în display şi cameră duală

21.09.2018
OnePlus 6T confirmat pentru lansare cu senzor de amprentă în display şi cameră duală

Cei care nu văd sensul în a cheltui aproape 1.000 de euro, sau chiar mai mult pe un smartphone de top, aşteaptă fiecare lansare de la OnePlus cu sufletul la gură, aceste dispozitive oferind majoritatea capabilităţilor de pe modele mai scumpe, uneori chiar şi la jumătate din preţ Se pare însă că OnePlus 6T nu va veni cu toate funcţiile avansate pe care le aşteptam, însă ştim măcar acesta va fi primul telefon cu senzor de amprentă în ecran pe care îl vom putea cumpăra în Europa.

O reclamă care a rulat la televizor în India a inclus noul telefon OnePlus 6T, însă design-ul complet al acestuia a fost inteligent mascat. Cu această ocazie au fost confirmate câteva lucruri despre telefon. În primul rând, camera foto va beneficia tot de doi senzori, asemeni modelului OnePlus 6, lansat la începutul verii. În al doilea rând, senzorul de amprentă de pe partea din spate a fost eliminat.

Reclama vorbeşte despre o nouă metodă pentru deblocarea dispozitivului, ceea ce pare a fi o referinţă la noul senzor de amprentă din display, similar cu cel pe care l-am întâlnit până acum la modelele produse de Vivo. Telefonul este aşteptat cu un display similar cu cel de pe noile dispozitive de la OPPO, cu un notch foarte mic în partea de sus, în formă de picătură de apă, unde va fi găzduită doar camera foto frontală.

La nivel de specificaţii hardware nu sunt aşteptate foarte multe noutăţi, OnePlus 6T urmând a fi livrat în configuraţii cu 6 sau 8 GB RAM şi chipset Snapdragon 845 de la Qualcomm, în continuare cel mai puternic hardware disponibil la ora actuală pentru platforma Android.

OnePlus 6T va fi lansat în India exclusiv prin intermediul Amazon, în timp ce în restul lumii, telefonul va fi disponibil la comandă de pe site-ul oficial OnePlus.com. Evenimentul de prezentare este programat pentru data de 11 octombrie, imediat după evenimentul Google Pixel 3 şi înaintea evenimentului pentru noul Huawei Mate 20.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult