OnePlus 6T: cum va arăta noul telefon high-end de buget

27.09.2018
OnePlus 6T: cum va arăta noul telefon high-end de buget

Se vede că ne apropiem de momentul lansării noului OnePlus 6T, întrucât deja au început să apară randările 3D cu telefonul, bazate pe proiectele în CAD trimise producătorilor de accesorii. Ca de obicei, cei de la OnLeaks şi MySmartPrice au pus mâna pe aceste fişiere şi au reconstruit telefonul cât mai aproape de versiunea finală, dezvăluind astfel câteva lucruri la care ne aşteptam, însă care abia acum pot fi cu adevărat confirmate.

OnePlus 6T va fi primul smartphone al companiei chineze care va fi livrat fără un jack pentru căşti. CEO-ul companiei, Carl Pei, a confirmat deja această decizie şi a justificat-o prin „îmbunătăţirea experienţei de utilizare”, folosind spaţiul în plus de la interior pentru a extinde autonomia dispozitivului. De altfel, majoritatea utilizatorilor de OnePlus oricum nu mai foloseau căşti pe jack, apelând la soluţii wireless.

Modelul 3D prezintă un design familiar pe partea din spate, fiind aproape identic cu cel de pe OnePlus 6, însă lipseşte senzorul pentru amprentă. Acesta a fost integrat acum în display-ul telefonului, o soluţie mai elegantă şi mai „high-tech” decât până acum. Camera rămâne pe stil „dual”, fără un al treilea senzor, în timp ce butonul care face trecerea între profilele audio (sunet, vibraţii şi complet silenţios) nu dispare nici de pe acest dispozitiv.

Pe partea din faţă, compania a apelat la un nou design pentru ecran, acesta fiind livrat acum cu un notch discret, similar cu cel de pe dispozitivele OPPO din ultima perioadă, în formă de picătură de apă. OnePlus 6T nu pare să ascundă surprize neaşteptate la exterior, însă zvonurile vorbesc despre rezistenţă la apă şi praf cu certificare IP şi un modul de încărcare wireless pe partea din spate.

Nici la nivel hardware nu sunt aşteptate mari diferenţe, ecranul urmând a fi tot un Full HD+ bazat pe un panou OLED, alături de un Snadpragon 845 şi 6 sau 8 GB memorie RAM.

Galerie foto

Lansarea lui OnePlus 6T este aşteptată pe 17 octombrie, compania chineză urmând să organizeze un eveniment dedicat acestui model în India pee această dată.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult