OnePlus 6T McLaren Edition este cel mai scump telefon OnePlus de până acum. Prin ce diferă de modelul standard

11.12.2018
OnePlus 6T McLaren Edition este cel mai scump telefon OnePlus de până acum. Prin ce diferă de modelul standard

OnePlus sărbătoreşte noul parteneriat cu McLaren lansând o versiune McLaren Edition a vârfului de gamă OnePlus 6T, diferită de modelul standard printr-un singur aspect esenţial.

Prezentat într-o carcasă cu aspect de fibră de carbon, OnePlus 6T McLaren Edition este cu siguranţă mai elegant decât modelul standard OnePlus 6T, dar şi mai scump.

În schimbul preţului de 699 euro ne alegem cu 10GB memorie RAM, 250GB stocare internă şi o versiune „turbo” a adaptorului de alimentare obişnuit, capabil să furnizeze o putere de până la 30W prin conectorul USB-C. Asta se traduce într-un timp de aşteptare simţitor redus la încărcarea acumulatorului. Potrivit companie producătoare, acumulatorul telefoanelor OnePlus 6T McLaren Edition ajung la 50% din capacitate după numai 20 minute de încărcare.

Din punct de vedere estetic, OnePlus 6T McLaren Edition se aseamănă cu modelul Oppo Find X Lamborghini Edition, designul preluând designul cu aspect de fibră de carbon şi finisaj glossy. Pe lateralul carcasei atrage atenţia logoul McLaren redat în nuanţa Papaya Orange întâlnită şi la maşinile de Formula 1. Pachetul cu accesorii include un cablu USB-C destul de gros, îmbrăcat în manşon din nailon asortat folosind culorile McLaren.

Dincolo de impactul vizual, OnePlus 6T McLaren Edition este la fel ca versiunea standard OnePlus 6T, punând la dispoziţie un ecran de 6.41” cu rezoluţie 1080×2340 pixeli, sistem dual camera (16MP, f/1.7) la partea din spate şi cameră frontală de 16MP. Telefonul motorizat de chipsetul Snapdragon 845 dispune de senzor de amprente sub ecran şi va fi disponibil în ofertele magazinelor vest-europene începând cu data de 13 decembrie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video