OnePlus 7T: primele detalii şi fotografii neoficiale. Va integra sistem triple camera şi procesor nou

26.08.2019
OnePlus 7T: primele detalii şi fotografii neoficiale. Va integra sistem triple camera şi procesor nou

OnePlus pare că va păstra programul de lansare tradiţional şi anul acesta, producătorul chinez pregătind deja un model OnePlus 7T pentru toamna acestui an. În timp ce lansarea generaţiei OnePlus 7 s-a concentrat pe modelul Pro, care a primit majoritatea îmbunătăţirilor de design şi hardware, în cazul OnePlus 7T se pare că şi varianta mai mică va primi upgrade-uri semnificative, cel puţin la capitolul cameră. Noi detalii neoficiale despre modelul de bază al seriei 7T au apărut online, acesta fiind portretizat în imagini cu un sistem cu trei camere, faţă de cele două de pe OnePlus 7.

Imaginile şi noile detalii dezvăluite de Pricebaba şi OnLeaks sugerează că OnePlus 7T va păstra design-ul de pe partea din faţă al modelului precedent, cu ecran cu decupaj în formă de picătură de apă şi fără curbură la margini, în timp ce spatele va primi un nou ansamblu de cameră rotund. Se pare că în 2019, mulţi producători vor adopta acest design, imaginile scăpate pe internet cu Huawei Mate 30 şi chiar anumite modele Nokia adoptând sisteme similare de cameră.

În cazul lui OnePlus 7T, vom avea de a face cu un senzor principal de 48 megapixeli, un senzor de adâncime de 5 megapixeli pentru realizarea efectului de „blur” în modul portret şi fie o cameră ultra-wide fie una cu zoom. În acest moment nu este clar ce soluţie a ales OnePlus, însă în ultimii câţiva ani producătorii, dar şi utilizatorii, tind să prefere integrarea de camere wide faţă de cele cu zoom.

Noul dispozitiv va fi echipat cu un display OLED de 6,5”, probabil noul procesor Snapdragon 855+ de la Qualcomm şi opţiuni de memorie RAM şi stocare similare cu cele ale modelului OnePlus. Zvonurile din acest moment vorbesc despre un eveniment de lansare programat pentru data de 26 septembrie, unde OnePlus va dezvălui OnePlus 7T, modelul OnePlus 7T Pro, cu display curbat fără notch şi televizorul inteligent OnePlus TV, care va fi lansat pentru început în India.

De asemenea, asemeni modelului OnePlus 6T, există posibilitatea ca noul 7T să fie lansat într-o versiune specială în parteneriat cu McLaren numită „Senna”, inspirată de maşina cu acelaşi nume.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video