OnePlus 8T apare cu un nou design de carcasă

15.09.2020
OnePlus 8T apare cu un nou design de carcasă

Tot mai aproape de lansare, OnePlus 8T va fi o versiune împrospătată pentru vârful de gamă lansat în luna aprilie, imaginile de prezentare obținute pe canale neoficiale confirmând un nou aranjament pentru camera foto.

Conturând o listă preliminară cu specificații, zvonurile circulate până acum descriu, OnePlus 8T drept un smartphone cu ecran AMOLED de 6.55 inch, capabil să folosească o rată de refresh la 120Hz, comparat cu 90Hz la originalul OnePlus 8. O altă trăsătură aparent împrumutată de la modelul Pro este sistemul quad-camera. Acesta folosește o cameră principală de 48MP cu stabilizare optică, cameră ultra-wide de 16MP, cameră de 5MP cu lentile macro și senzor de 2MP pentru aplicarea efectelor de profunzime. Deși păstrează neschimbată rezoluția foto, senzorul principal ar fi un model mai performant decât cel folosit cu seria OnePlus 8, posibil, chiar cel folosit cu modelul Pro.

OnePlus 8T este aproape gata de lansare

Încadrat în designul de carcasă, sistemul quad-camera presupune trecerea la un ornament de formă dreptunghiulară, diferit față de ce am întâlnit până acum la produsele OnePlus. În mod ironic, schimbarea vine în direcția altor producători, precum Realme, Oppo și chiar Samsung, care au folosit această soluție pentru produsele proprii.

De generație mai nouă, noul smartphone se alege cu chipsetul Snapdragon 865+, ajutat cu 8GB memorie RAM și 128GB stocare internă. Alternativ, fanii cu buget pe măsură vor putea comanda și o variantă OnePlus 8T cu 12GB memorie RAM și 256GB memorie internă. Ambele vor primi un acumulator de 4500 mAh și funcție de încărcare rapidă, în limita unei puteri de 65W livrată prin cablul USB-C. Având în vedere calendarul de lansare  centrat pe intervalul septembrie-octombrie, noua versiune a aflagship-ului OnePlus este practic garantată să folosească noul firmware OxygenOS 11, adaptat după versiunea Android 11.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult