OnePlus a mai lansat un telefon, fără să îl anunțe: Nord N20 SE, listat deja pe AliExpress

04.08.2022
OnePlus a mai lansat un telefon, fără să îl anunțe: Nord N20 SE, listat deja pe AliExpress

OnePlus 10T a fost în atenția tuturor în ultimele câteva zile, dar se pare că un alt telefon al brandului chinez a debutat pe piață aproape simultan. AliExpress listează un model numit OnePlus Nord N20 SE, o versiune mai ieftină a modelului lansat în urmă cu câteva luni. Acesta adoptă un chipset mai ieftin și configurație hardware din gama medie de bază. Site-ul menționează că livrările vor începe de pe 8 august.

OnePlus Nord N20 SE vine cu o configurație hardware scăzută față de modelul original

OnePlus Nord N20 SE beneficiază de hardware caracteristic zonei de preț în care se încadrează, adică în jur de 200 de dolari. Vorbim depre un dispozitiv cu un ecran de 6,56”, cu panel LCD Full HD+, un chipset MediaTek Helio G35, care este deja vechi de două generații, cât și o configurație de bază cu 4 GB memorie RAM și 64 GB stocare internă. Astfel, telefonul va încerca să iasă în evidență cu faptul că face parte din oferta OnePlus, și că rulează OxygenOS, întrucât la aceste preuri găsești și alte telefoane similare în performanță.

La capitolul cameră foto, OnePlus se bazează pe un senzor principal de 50 megapixeli, care este ajutat de un senzor secundar de 2 megapixeli pentru adâncime, atunci când realizează fotografii de tip portret. Camera frontală, integrată într-un punch-hole, oferă o rezoluție de 8 megapixeli.

Spre diferență de alte telefoane de la OnePlus din ultimii câțiva ani, OnePlus Nord N20 SE beneficiază de un slot de card microSD, care poate găzdui carduri de până la 1TB. Senzorul de amprentă se regăsește în butonul power, iar acumulatorul de 5.000 mAh se încarcă la 33W cu încărcătorul din cutie.

Este posibil ca Nord N20 SE să ofere astfel o autonomie peste medie, datorită unei baterii mari și a unui hardware care nu pare să fie atât de pretențios.

Singurul lucru neobișnuit este lipsa unui anunț oficial și lipsa unei listări pe site-ul companiei, în ciuda faptului că poate deja fi găsit în ofertele magazinelor online.

sursa: Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult