OnePlus anunță Nord LE, un telefon în ediție specială, disponibil într-un singur exemplar

09.04.2021
OnePlus anunță Nord LE, un telefon în ediție specială, disponibil într-un singur exemplar

Chiar dacă este acum o companie mult mai „serioasă” decât era în urmă cu 7 ani, când a intrat pe piața de smartphone-uri cu tot felul de campanii ciudate de promovare, OnePlus are încă simțul umorului. În urma informațiilor despre versiunea specială anulată a modelului OnePlus Nord, compania anunță un nou telefon din această gamă: OnePlus Nord LE (Literally Only One Edition). Așa cum sugerează și numele, va exista un singur exemplar al acestei variante.

OnePlus se întoarce la marketing neconvențional cu seria Nord

OnePlus nu doar că anunță acest telefon unic, însă nici măcar nu îl va pune la vânzare. Compania a pornit un soi de concurs pe pagina de Instagram OnePlus Nord, unde un singur câștigător va putea intra în posesia acestui smartphone extrem de rar.

Singura diferență notabilă față de smartphone-ul mid-range premium de anul trecut este spatele, care este acum decorat cu sticlă mată, care este decorată cu un gradient de culoare care pornește de la albastru și se termină în nuanțe de galben.

La nivel hardware, telefonul OnePlus Nord LE este identic cu cel deja disponibil la vânzare. Este echipat cu Snapdragon 765, are un ecran de 6,5” la 90 Hz, sistem de camere cu patru senzori și un acumulator de 4.115 mAh. Nu știm însă dacă OnePlus a ales configurația de bază sau configurația de top pentru această variantă, însă cel mai probabil vorbim despre cea cu 12 GB RAM și 256 GB stocare internă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OnePlus Nord (@oneplus.nord)

Fanii OnePlus care își doresc acest telefon unicat trebuie să fie fani pe Instagram ai paginii OnePlus Nord și să publice o fotografie pe conturile personale în care să prezinte telefonul lor actual și motivul pentru care vor să facă upgrade la un OnePlus Nord. Desigur, există un hashtag dedicat campaniei, care să marcheze intrarea în concurs.

Aceasta nu este prima dată când OnePlus produce telefoane unicat, însă este prima dată când oferă modelul către fani. În urmă cu un an, OnePlus a prezentat OnePlus Concept One, ultimul telefon dezvoltat alături de McLaren, care venea cu un spate din piele și sticlă electrocromică pentru a ascunde camerele foto. Acel telefon nu a fost niciodată lansat pe piață.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult