OnePlus ieftineşte toate smartphone-urile din ofertă

25.05.2016
OnePlus ieftineşte toate smartphone-urile din ofertă

OnePlus a făcut un anunţ care îi va bucura pe toţi cei care nu au apucat să îşi cumpere unul dintre telefoanele companiei până acum. Toate cele trei modele disponibile în acest moment se vor ieftini imediat şi permanent cu 50 de dolari/euro şi vor putea fi cumparate în continuare fără invitaţii. Această mişcare este încă una dintr-un şir lung, care precedă lansarea iminentă a lui OnePlus 3, aşteptat în luna iunie.

OnePlus One devine astfel cel mai ieftin model al companiei, cu preţuri începând de la 199 de dolari pentru varianta cu 16 GB spaţiu de stocare şi 249 de dolari pentru cea de 64 GB. Acesta este echipat cu chipset Snapdragon 801, 3 GB memorie RAM şi acumulator de 3.100 mAh. La momentul apariţiei, acest telefon era la acelaşi nivel cu modelele de top ale companiilor mari, fiind supranumit la momentul respectiv un „Flagship Killer”.

OnePlus X este o versiune mai mică a lui OnePlus One, cu hardware similar, dar cu display mai mic. Acesta este realizat din sticlă şi metal şi este livrat alături de o husă de silicon Preţul pentru acest model porneşte acum tot de la 199 de dolari, singura opţiune fiind cea cu 16 GB spaţiu de stocare intern.

Cel mai recent smartphone de top de la OnePlus, modelul „2”, este acum listat la 299 de dolari şi vine cu hardware comparabil cu cel al flagship-urilor din 2015. Telefonul este motorizat de Snapdragon 810 în varianta revizuită, cu un sistem de răcire mai eficient, 4 GB memorie RAM şi vine cu Oxygen OS din fabrică, sistemul de operare proprietar al companiei, bazat pe Android.

Cele mai recente zvonuri despre OnePlus 3 sugerează integrarea noului chipset Snapdragon 820, un design schimbat şi lansarea în două variante, cu display mai mare sau mai mic. 

Citeşte şi OnePlus 3 va fi lansat în VR. Compania va oferi gratuit ochelari din plastic

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult