OnePlus îşi deschide magazin în China. Modelul One disponibil fără invitaţie

28.11.2014
OnePlus îşi deschide magazin în China. Modelul One disponibil fără invitaţie

Nu poţi avea siguranţa că poţi să cumperi un smartphone OnePlus One oricând doreşti, însă te poţi baza pe compania chineză să ia decizii cât mai ciudate. Aceasta tocmai a anunţat că deschide un magazin fizic dedicat produselor sale în oraşul Beijing din China, deşi nu are pe piaţă decât un singur model de smartphone. Odată cu această veste vine şi una mai interesantă pentru cei dornici să comande un astfel de telefon: astăzi, cu ocazia Black Friday (cel adevărat, din America), OnePlus One poate fi comadat fără invitaţii.

Să luăm totuşi informaţiile pe rând. Magazinul OnePlus va fi deschis publicului şi va vinde în principal smartphone-uri One, cât şi accesorii dedicate acestuia. Compania plănuieşte să extindă această idee şi în alte oraşe din China, însă nu ar trebui să ne aşteptăm la o extindere a acestui concept peste hotare. De altfel, OnePlus Store nu va fi un simplu magazin, ci va include şi un bar pentru clienţi. Mai mult decât atât, vor fi organizate tot felul de workshop-uri periodice. Scopul acestora este educarea utilizatorilor sau posiblilor clienţi prin prezentarea funcţiilor avansate ale telefoanelor. Deschiderea primului OnePlus Store este programată pentru data de 20 decembrie.

Cât despre posibilitatea de a cumpăra un One, astăzi este ziua cea mare. Pentru a treia oară în scurta istorie a companiei OnePlus, site-ul oficial poate să preia comenzi fără invitaţii. Atât modelul cu 16 GB spaţiu de stocare, cât şi cel cu 64 sunt disponibile pentru comandă la preţurile lor obişnuite de 299, respectiv 349 de dolari, iar accesorii precum headset-uri cu fir, protecţii pentru ecran şi huse de protecţie pot fi cumpărate la preţ redus.

Deşi livrarea nu este imediată. OnePlus promite că toate comenzile înregistrate astăzi vor fi onorate înainte de Crăciun. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult