OnePlus Nord 3 ar putea fi un model mid-range foarte performant, conform listei neoficiale de specificații

12.02.2023
OnePlus Nord 3 ar putea fi un model mid-range foarte performant, conform listei neoficiale de specificații

Seria de dispozitive mid-range de la OnePlus, Nord, va ajunge anul aceasta la generația a treia. Cu ajutorul acestor dispozitive, brandul secundar de la Oppo a reușit să crească semnificativ numărul de unități vândute, oferind telefoane la prețuri semnificativ mai accesibile și echipate cu componente destul de performante. Se pare că OnePlus Nord 3 ar putea reprezenta încă un salt de performanță pentru aceste modele, dacă specificațiile scăpate pe internet se dovedesc a fi adevărate.

OnePlus Nord 3 ar urma să fie anunțat oficial în următoarele luni

O listă de caracteristici hardware pentru OnePlus Nord 3 a ajuns pe internet, iar sursa este un „leaker” care nu are foarte multă experiență în această zonă. De altfel, Debayan Roy, sau „Gadgetsdata”, cum este cunoscut pe Twitter, nici măcar nu are o listă finalizată de specificații. Acesta lasă sub semnul întrebării câteva dintre componente, întrucât acestea nu par să fie finalizate.

Roy spune că OnePlus Nord 3 va fi livrat cu un ecran mare, de 6,5” de tip AMOLED la 120 Hz și cu rezoluție Full HD+, ceva ce ne-am cam obișnuit să vedem chiar și pe flagship-uri, nu doar pe modele mid-range. Apoi, acest model va folosi un sistem de camere triplu, dar obișnuit pentru zona de medie: 50 megapixeli cu stabilizare optică pe camera principală, o cameră de 8 megapixeli ultrawide și o a treia cameră „inutilă”, care ar putea fi ori una de adâncime, ori una macro.

Camera frontală va oferi rezoluție de 32 megapixeli, în timp ce procesorul ar putea fi unul de la MediaTek. Din păcate, nu este clar dacă va fi modelul Dimensity 8100 MAX de anul trecut, sau modelul mai nou Dimensity 8200. În orice situație, telefonul ar trebui să fie destul de performant în comparație cu alte modele mid-range.

Ultima necunoscută ar fi bateria, care ar putea fi ori de 4.500, ori de 5.000 mAh, cu încărcare la 100W. Astfel, acesta ar putea fi unul dintre modelele de medie cu cea mai rapidă încărcare din piață.

OnePlus anunță de obicei modelele Nord prin primăvară, deci va mai dura câteva luniă până când vom afla informații pe căi oficiale despre aceste produse.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult