OnePlus Nord N200, confirmat cu imagini oficiale și specificații

08.06.2021
OnePlus Nord N200, confirmat cu imagini oficiale și specificații

Completând oferta de telefoane high-end OnePlus 9, Nord N200 va fi alegerea de buget pentru amatorii de telefoane OnePlus cu 5G.

CEO-ul OnePlus, Peta Lau, a dezvăluit noi informații despre următorul model OnePlus Nord N200. Acesta va fi cel mai accesibil telefon OnePlus cu 5G, disponibil pentru piața din SUA la un preț mai mic de 250 dolari.

Originalul OnePlus Nord era un telefon de gamă medie, producătorul completând oferta cu versiunile mai accesibile OnePlus Nord N10 5G și OnePlus Nord N100. Din păcate, denumirile bazate pe litere și cifre nu sunt foarte clare în ce privește nivelul echipărilor oferite, iar situația este pe cale să devină și mai confuză. Spre exemplu, OnePlus Nord N200 5G este poziționat ca un upgrade pentru modelul OnePlus Nord N100, dar ar fi mai degrabă un rival pentru OnePlus Nord N10 5G, cel din urmă fiind mai scump dar cu dotări similare.

OnePlus Nord N200
foto: pcmag.com

Așteptat pentru lansare pe 10 iunie, noul model N200 5G vine cu ecran IPS LCD de 6.49 inch, având rezoluție FHD+ și rată de împropătare a imaginii la 90Hz.

Din păcate, în afara designului exterior, aparent inspirat de seria Galaxy A, detaliile exacte ale configurației nu sunt cunoscute. Putem confirma doar păstrarea sistemului de trei camere foto, camera frontală aplicată prin perforarea ecranului și senzorul de amprentă integrat cu tasta Power. Comparat cu modelul N10, rama lăsată în jurul ecranului pare ceva mai groasă la partea de jos. În schimb, ornamentul camerei principale pare mai bine cizelat, iar mutarea senzorului biometric în lateral ar putea fi benefică pentru ușurința în utilizare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult