OnePlus opreşte vânzarea vârfului de gamă OnePlus 3, însă cumpărătorii au de câştigat

17.11.2016
OnePlus opreşte vânzarea vârfului de gamă OnePlus 3, însă cumpărătorii au de câştigat

După ce mai întâi a negat zvonurile cum că vor retrage de la vânzare popularul smartphone OnePlus 3, pe motiv că acesta ar avea unele probleme cu autonomia bateriei şi ecranul, de nerezolvat fără o nouă revizie hardware, iată că producătorul OnePlus vine cu veşti proaspete.

Astfel, OnePlus 3 cedează locul modelului revizuit OnePlus 3T, echipat cu un acumulator de 3400 mAh ceva mai generos, memorie internă mărită la 128 GB, cameră frontală de 16MP pentru poze selfie şi chipsetul Snapdragon 821, cu frecvenţe de funcţionare mai mari decât predecesorul Snapdragon 820.

Noul smartphone OnePlus 3T va putea fi găsit în magazine cu preţul de 479 dolari, sau începând de la 439 dolari pentru varianta cu 64 GB memorie internă.

Ambele modele, OnePlus 3 şi OnePlus 3T, vor primi actualizare la versiunea Android 7.0, încât şi cei care au apucat deja să cumpere versiunea iniţială a telefonului vor avea suficiente motive să fie mulţumiţi de achiziţia făcută.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult