OnePlus pregăteşte OnePlus 3T, o versiune îmbunătăţită a originalului OnePlus 3

Autori: Adrian Popa, Aurelian Mihai 21.10.2016
OnePlus pregăteşte OnePlus 3T, o versiune îmbunătăţită a originalului OnePlus 3

După ce mai întâi oficialii companiei au infirmat zvonurile cum că vor suspenda producerea modelului OnePlus 3, noi indicii arată că într-adevăr sunt pregătite schimbări, dar în direcţia lansării unei versiuni revizuite, cu performanţe crescute şi mai puţine probleme decât modelul original.

Încă de la lansare, OnePlus 3 a fost reclamat de utilizatori pentru probleme dintre cele mai diverse, începând cu funcţionarea defectuoasă a ecranului OLED, probleme cu încărcarea bateriei şi gestionarea ineficientă a memoriei RAM de 6GB, cu scopul de a obţine astfel o autonomie mai bună a bateriei. Aparent, toate acestea nu puteau fi rezolvate doar cu actualizări software, fiind nevoie şi de o nouă revizie hardware.

Identificat cu indicativul A3010, noul smartphone ar putea fi dezvăluit cu numele OnePlus 3T şi prezentat ca o versiune îmbunătăţită a originalului OnePlus 3, motorizată de chipsetul Snapdragon 821 şi echipat cu versiunea Android 7.0 nougat, preinstalată din fabrică. Echipat cu un CPU la 2.4 GHz, noul smartphone poate aduce un spor de performanţă de până la 10%.

Însă potrivit altor surse, OnePlus 3T ar fi de fapt o versiuine complementară pentru OnePlus 3, cu ecran Optic AMOLED de 6” (faţă de 5.5” la modelul actual) şi un acumulator mai mare.

Tags: