Oppo A33 oferă ecran de 90Hz, pentru 132 euro

29.09.2020
Oppo A33 oferă ecran de 90Hz, pentru 132 euro

Oppo A33 este primul smartphone cu ecran de 90Hz care poate fi comandat la preț de 132 euro, prezentând o alegere tentantă pentru pasionații de jocuri pe Android care nu dispun de un buget prea generos.

La fel ca și senzorul de amprentă, ecranele cu rate  înalte de împrospătare a imaginii au apărut mai întâi la telefoane scumpe, pentru ca în timp ieftinirea tehnologiei să aducă această dotare și la produse din gama de buget, sau chiar entry-level.

Cu design exterior nepretențios, smaphone-ul încearcă să convingă mai degrabă cu lista de specificații, punând la dispoziție o configurație bazată pe chipsetul Snapdragon 460, ajutat cu 3GB memorie RAM. Principalul element de atracție este însă ecranul LCD HD+, setat cu o rată de împrospătare a imaginii la 90Hz.

Oppo A33 vine echipat cu o cameră frontală de 8MP și cameră principală de 13MP, complementată cu senzore macro și DoF a câte 2MP fiecare.

Compensând pentru consumul ecranului de 6.5 inch, producătorul a livrat pe acest model un acumulator de 5000 mAh, ce ar trebui să ofere măcar două zile de autonomie.

Lista dotărilor este completată cu 32GB stocare internă și slot microSD, respectiv senzor de amprentă la partea din spate.

Versiune mai ieftină a modelului A53, Oppo A33 este anunțat deocamdată doar pentru Indonezia, dar nu este exclus ca variații ale acestuia să fie lansate și pentru alte piețe de desfacere. Telefonul rulează ColorOS 7.2 (o adaptare de Android 10) și este oferit în două versiuni de culoare Mint Green și Midnight Black.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult