Performanțele noului Oppo Find X3, bazat pe Snapdragon 888, confirmate cu Geekbench

06.01.2021
Performanțele noului Oppo Find X3, bazat pe Snapdragon 888, confirmate cu Geekbench

Oppo Find X2 a fost unul dintre cele mai performante smartphone-uri din 2020, iar noile informații arată că succesorul Find X3 Pro va continua pe aceeași direcție.

Se pare că vom avea de a face din nou cu un flagship adevărat, cu capabilități chiar și peste cele ale altor telefoane de top, precum Galaxy Note20 Ultra, sau posibil chiar următoarele modele S21.

Identificat după numele de cod CPH2173, asemănător formulei CPH2023 folosită cu modelul deja lansat, acesta pare să fie noul X3 și nu versiunea X3 Pro, așteptată cu un cod terminat în cifra 5.

Oppo Find X3

Cert este că avem de-a face cu un smartpone echipat cu Android 11 și Snapdragon 888, noul vârf de gamă Qualcomm, ajutat cu 12GB memorie RAM.

Indicând folosirea unei revizii firmware foarte aproape de cea finală, dispozitivul obține scoruri Geekbench de 1134 și 3660 puncte (single / multi-core), comparabile datelor oficiale comunicate de Qualcomm. Totuși, dacă ne luăm după experiențele anterioare avute cu producătorul chinez, probabil că Oppo va optimiza în continuare performanțele oferite, încercând să-și poziționeze noul flagship deasupra competiției oferită de Samsung, sau alte dispozitive bazate pe SD 888.

Oppo Find X3 este așteptat cu un ecran AMOLED de 6.7 inch, suportând rezoluție QHD+ și rată de refresh la 120Hz.

Oppo ar putea folosi doi senzori Sony IMX766 de 50 megapixeli, unul pentru camera principală și unul pentru camera ultra-wide, alături de un senzor de 13 megapixeli pentru zoom 2x și o cameră macro de 3 megapixeli cu ring-light în jurul obiectivului. Alte caracteristici importante ar fi acumulatorul de 4.500 mAh, încărcarea rapidă la și încărcare wireless VOOC Air la 30W. Un alt detaliu interesant este utilizarea a două module NFC, unul pe față și unul pe spate, pentru plăți contactless de pe orice parte a telefonului.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult