Oppo Find X5 Pro apare în noi imagini. Confirmă câteva detalii

24.01.2022
Oppo Find X5 Pro apare în noi imagini. Confirmă câteva detalii

Se pare că imaginile pe care le-am primit săptămâna trecută, în care vedeam parțial spatele unui telefon Oppo Find X5 Pro erau reale, întrucât au apărut alte două imagini cu acest model. Nu numai că toate au aceeași formă pe partea din spate, cu o cameră de o formă neobișnuită, ieșită în relief, dar toate au și aceleași inscripții pe spate, inclusiv logo-ul producătorului de camere Hasselblad, care pare să fie partenerul pentru camerele foto de pe Find X5 Pro.

Find X5 Pro va folosi camere Hasselblad

Prima imagine cu Find X5 Pro prezenta o carcasă lucioasă de culoare albă. Am aflat între timp că acea culoare se numește „Ceramic White”, însă nu este clar dacă telefonul este într-adevăr construit din ceramică, sau este doar sticlă. Acum avem imagini cu alte două culori, un argintiu și un albastru, ambele cu o suprafață foarte lucioasă. Putem presupune de acum că aceste telefoane se vor umple imediat de amprente, iar marginile extrem de curbate și modulul de cameră vor socate aceste urme în evidență în reflexii.

Camera foto pare să găzduiască doi senzori mari, alături de un senzor secundar mai mic, cât și un senzor de culoare, pe lângă blitz-ul LED. Inscripțiile de pe cameră sugerează că acesta va fi unul dintre primele modele Oppo echipate cu noul procesor de imagine proprietar, MariSilicon. Compania consideră că acesta va oferi procesare a fotografiilor mai bună decât ceea ce poate oferi cel integrat în procesor.

Configurația hardware include un chipset Snapdragon 8 Gen 1, 12 GB memorie RAM și 256 GB stocare în varianta Pro. Modelul „standard” va folosi, cel mai probabil, un chipset MediaTek Dimensity 9000, primul procesor anunțat oficial cu arhitectură pe 4nm. Între timp, atât Qualcomm, cât și Samsung au anunțat modele similare.

Lansarea Oppo Find X5 Pro este așteptată în luna februarie, însă s-ar putea să vedem telefoanele mai întâi în China și apoi în Europa, după ce am văzut aceeași strategie aplicată și la lansarea OnePlus 10 Pro.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult