Oppo Find X6, ilustrat cu noi imagini și teaser video

21.03.2023
Oppo Find X6, ilustrat cu noi imagini și teaser video

La fel ca rivalul OnePlus 11, Oppo Find X6 vine cu un ornament supradimensionat pentru camera foto, alegerea de design având scopul de a evidenția asortamentul de camere optimizate de specialiștii Hasselblad.

În timp ce Samsung merge într-o direcție mult mai discretă, lăsând capabilitățile foto să „vorbească” pentru noua serie S23, brandurile asiatice par încă fixate pe argumentul trăsăturilor exagerate de design, ca element distinctiv. Totuși, alegerea ar putea să nu fie complet nejustificată, zvonurile indicând o configurație impresionată cu senzor de clasă 1” (Sony IMX989) pentru camera principală și senzor IMX890 de 50MP pentru camera ultrawide. Aranjamentul va include și o cameră telephoto, însă detaliile acesteia nu sunt cunoscute, deocamdată.

La fel cum am văzut anterior în gama de telefoane Oppo Find, X6 va fi livrat în cel puțin două variante. Deși este încadrat tot la gama high-end, Find X6 este așteptat  Snapdragon 8+ Gen 1, chipsetul de anul trecut pentru telefoane-flagship. Astfel, doar modelul X6 Pro va beneficia de SD8 Gen 2. Ar putea exista și un model Find X6 Pro cu procesor MediaTek, rezervat exclusiv pieței din China.

Din păcate, niciuna dintre versiunile Find X6 nu pare că va avea parte de o lansare globală, rămânând de văzut dacă Oppo va decide să facă acest pas, în urma reacțiilor primite după lansarea pentru piețele asiatice.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult