Oppo lansează o versiune accesibilă a vârfului de gamă R11

27.11.2017
Oppo lansează o versiune accesibilă a vârfului de gamă R11

Denumit A79 noul smartphone dezvăluit de Oppo pentru pieţele asiatice preia ecranul OLED de 6” întâlnit la modelul R11, dar ajustează în jos restul specificaţiilor pentru a obţinerea unui preţ la vânzare de aproximativ 360 dolari.

Oppo A79 este construit în jurul unui ecran cu rată de aspect 18:9, dând carcasei o formă alungită. Însă dimensiunile finale sunt relativ compacte, pentru un smartphone cu ecran de 6”, rama lăsată deasupra şi dedesubtul ecranului fiind mult îngustată.

Sub ecranul OLED cu rezoluţie 2180×1080 pixeli, Oppo A79 ascunde o configuraţie motorizată de chipsetul MediaTek Helio P23 (CPU octa-core la 2.5GHz), ajutat cu 4GB memorie RAM. Memoria internă de 64GB poate fi suplimentată cu un card microSD.

Limitat la o capacitate de 3000 mAh, acumulatorul prevăzut cu funcţie de încărcare rapidă poate fi readus la sarcină completă într-un timp foarte scurt, compensând pentru autonomia de numai o zi.

Configuraţia este completată cu un senzor de amprente şi două camere foto de 16MP, una la partea din spate şi alta deasupra ecranului. Diferenţiate prin apertura lentilelor  – F/1.8 vs F/2.0, cea din spate promite poze ceva mai bune în condiţii de lumină slabă.

Oppo A79 este livrat cu versiunea Android 7.1.1 Nougat, personalizat folosind interfaţa proprietară Color OS 3.2. Disponibil în magazinele asiatice începând cu data de 1 decembrie, în versiuni de culoare Black şi Champagne, Oppo A79 nu are fixată o dată de lansare pentru pieţele internaţionale, deocamdată.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult