Oppo R9s, lansat oficial şi în versiune de culoare roşie, disponibilă din ajunul Crăciunului

19.12.2016
Oppo R9s, lansat oficial şi în versiune de culoare roşie, disponibilă din ajunul Crăciunului

Produs de compania chineză OPPO, R9s este un smartphone echipat cu hardware performant şi oferit într-o carcasă cu finisaje de calitate, lansat pentru pieţele asiatice la un preţ foarte atractiv.

Disponibil la precomandă pentru echivalentul a 400 dolari, OPPO R9s va fi livrat începând cu data de 24 decembrie în mai multe versiuni de culoare, printre care şi roşu-aprins, purtând semnătura unei populare actriţe/cântăreaţă asiatică.

Cu un aspect elegant, dispozitivul pune la dispoziţie ecran de 5,5” cu rezoluţie Full HD şi un chipset Snapdragon 625 de la Qualcomm, similar cu alte modele de dispozitive mid-range premium de pe piaţă. Pentru preţul plătit ne alegem cu 4 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare, senzor de amprentă pentru autentificare şi un acumulator de 3.010 mAh cu încărcare rapidă, proprietară VOOC.

Însă principalul element de atracţie sunt cei doi senzori de 16 MP pentru camerele foto (unul pe partea din faţă cu obiectiv f/2.0 şi unul pe spate cu obiectiv f/1.7), doar camera de pe spate beneficiind de un blitz.

Cumpărătorii ceva mai exigenţi au la dispoziţie şi o variantă Oppo R9s Plus, cu preţ de aproape 500 dolari. Aceasta oferă în plus un ecran Full HD de 6”, 6GB memorie RAM şi o cameră foto prevăzută cu stabilizare optică şi blitz dual-LED.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult