Oppo Reno6 Pro+, pregătit pentru lansare globală

15.06.2021
Oppo Reno6 Pro+, pregătit pentru lansare globală

Seria de smartphone-uri mid-range Oppo Reno6 a fost dezvăluită pentru piața din China în luna mai, fiind doar o chestiune de timp până ce producătorul chinez va livra noile modele și în piețele vestice.

Cu design inspirat de seria iPhone 12, Oppo Reno6 Pro+ a trecut mai pe la autoritatea americană FCC, responsabilă cu certificarea echipamentelor de comunicații wireless pentru comercializare pe teritoriul SUA, fiind doar o chestiune de timp până când noul smartphone va fi anunțat și în versiune globală.

Deocamdată nu este confirmat că versiunile mai accesibile, Reno6 și  Reno6 Pro se vor alătura modelului Pro+, însă nici nu sunt motive pentru ca asta să nu se întâmple.

Oppo Reno6 Pro+

Deloc surprinzător, versiunea internațională a lui Reno6 Pro+ a apărut cu specificații practici identice ediției asiatice: chipset Snapdragon 870, ecran AMOLED de 6.55 inch cu diagonală 6.55 inch, rezoluție 1080×2400 pixeli și rată de refresh la 90Hz.

Configurația foto are la bază un senzor principal de 50MP, cameră telephoto de 13MP, cameră ultra-wide de 16MP și cameră maro de 2MP. În spatele ecranului perforat vom găsi o cameră frontală de 32MP.

În funcție de buget, Pro+ va putea fi achiziționat în variantă cu 8GB/128GB și 12GB/256GB stocare internă.

Oppo Reno6 Pro+

Exact ca dispozitivele din seria iPhone 12, Reno Pro+ cesta este construit folosind două paneluri din sticlă plată, fără curbură la margine, care sunt instalate pe o ramă metalică cu margini drepte și colțuri rotunjite,. Însă modulul pentru camera foto diferă semnificativ celui folosit de Apple, semănând mai degrabă cu designul telefoanelor Oppo de generație mai veche.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult