Oppo RX 17 Neo, versiunea europeană a modelului R17 Neo, şi-a făcut apariţia în oferta unui magazin online

01.11.2018
Oppo RX 17 Neo, versiunea europeană a modelului R17 Neo, şi-a făcut apariţia în oferta unui magazin online

Lansat mai întâi în Japonia, Oppo R17 Neo este versiunea „Lite” a lui Oppo R17, cu chipset Snapdragon 660 (în loc de 670) şi 4GB memorie RAM (în loc de 6-8GB).

Oppo RX 17 Neo dispune de sistem dual camera la partea din spate (16MP+2MP) şi cameră frontală de 25MP. Mult mai uşor decât modelul Pro, R17 Neo vine într-o carcasă de 156 grame care adăposteşte un acumulator de 3600 mAh.

Carcasa acoperită cu sticlă faţă/verso are o grosime de numai 7.4 mm şi alură de produs premium. Ecranul de 6.41” este decupat la partea de sus după modelul „picătură”, făcând loc camerei frontale.

Cu design all-screen, telefonul lasă totuşi o ramă îngustă la partea de jos, aceasta fiind de fapt o limitare pentru ecranul AMOLED nu chiar de ultimă generaţie. Designul prevede sensor de amprente sub ecran şi inductor piezoelectric pentru redarea sunetului, înlocuitor pentru casca audio la vedere.

În funcţie de buget, memoria internă poate atinge 128GB. Mai mult, dacă adăugăm şi un card de microSD.

Apărut în oferta unui magazin online din Olanda, Oppo RX17 Neo poate fi comandat în versiunea cu 4GB RAM/128GB stocare pentru suma de 349 euro. Opţiunile de culoare disponibile sunt roşu şi albastru. Telefonul este livrat cu versiunea Android 8.1.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult