Orange a angajat actori care să stea la coadă pentru iPhone 3G

22.08.2008
Orange a angajat actori care să stea la coadă pentru iPhone 3G

Dacă în Statele Unite, cu câteva zile înainte de lansarea iPhone 3G, oamenii s-au aliniat la cozi uriaşe pentru a fi primii care pun mâna pe noul telefon Apple, în ţările europene acest lucru nu s-a întâmplat, dovada că lumea de pe bătrânul continent mai are încă simţul raţiunii. Zilele acestea Orange a ţinut capul de afiş, fiind operatorul care a obţinut exclusivitatea comercializării lui iPhone 3G în Europa.

După ce ieri ne-a băgat în sperieţi cu preţurile exorbitante, astăzi compania portocalie ne uimeşte din nou: în Polonia, Orange încearcă să atragă cumpărătorii (şi ei goniţi de abonamentele scumpe) cu ajutorul actorilor, plătiţi să stea la cozi şi să mimeze achiziţionarea unui iPhone. Aceasta se numeşte campanie de promovare. Mai am de adăugat un singur lucru: penibilă.

Cineva spunea că Orange, prin practicarea acestor tarife foarte mari, acţionează ca o armă împotriva snobismului românesc. Da, se poate, însă cu siguranţă nu acesta este interesul lor. Orice om care gândeşte logic îşi pune întrebarea: de ce să dau 250 RON/lună pentru acces la Internet de pe telefon şi 500 de minute naţionale? Chiar se justifică preţul?

Sergiu Nicolaescu

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News