Orange va oferi câte 20 GB/lună bonus trafic de date, timp de două luni, pentru toţi utilizatorii reţelei

06.06.2017
Orange va oferi câte 20 GB/lună bonus trafic de date, timp de două luni, pentru toţi utilizatorii reţelei

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de prezenţă în România, Orange va oferi tuturor clienţilor câte 20 GB pe lună trafic de date suplimentar, timp de două luni şi 20 de zile de oferte aniversare în magazinul online.

Bonusul aniversar este oferit tuturor clienţilor, persoane fizice şi juridice, cât şi utilizatori ai cartelelor pre-plătite, indiferent de vechimea pe care o au în reţea. Bonusul va fi disponibil prin activarea acestuia o singură dată în Contul meu Orange, fie din aplicaţie, fie pe desktop. Pentru activare, clienţii cu telefoane Android şi iOS îşi pot descărca ultima variantă a aplicaţiei Contul meu din PlayStore şi din AppStore. Perioada de activare este între 6 iunie – 30 iunie. Bonusul de internet se va consuma înaintea resurselor incluse în abonamentele clienţilor şi a opţiunilor configurate de utilizatorii de cartele pre-plătite.

Orange a pregătit în luna iunie 20 de zile cu oferte speciale disponibile în magazinul online. Clienţii care vor vizita magazinul vor descoperi noutăţi în fiecare zi, constând în reduceri la telefoane şi accesorii, bonusuri de puncte Orange Thank You, precum şi alte surprize.

În 20 de ani de prezenţă în România, am crescut alături de clienţii noştri. Le-am ascultat nevoile şi am inovat, astfel încât să răspundem aşteptărilor lor. Standardele lor au devenit reperele noastre şi ne-am propus de fiecare dată să întrecem aşteptările. Acum, după două decenii, ne dorim să le mulţumim şi să răsplătim fidelitatea clienţilor noştri. Toate produsele şi serviciile oferite clienţilor noştri de-a lungul acestor ani reflectă preocuparea constantă a unei echipe de profesionişti de a inova, astfel încât să oferim clienţilor acces la noi oportunităţi aduse de transformarea digitală prin intermediul conectivităţii crescute şi al unei reţele de încredere.” a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer  în cadrul Orange România.  

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult