OUKITEL U15 PRO, un smartphone cu ecran mare şi 3GB RAM, adresat cumpărătorilor cu buget mic

04.10.2016
OUKITEL U15 PRO, un smartphone cu ecran mare şi 3GB RAM, adresat cumpărătorilor cu buget mic

Prezentat într-o carcasă elegantă realizată pe şasiu din aliaj aluminiu, OUKITEL U15 PRO încearcă să convingă cu dotări hardware competitive oferite la un preţ cât mai mic.

Încadrat la categoria phablet, U15 PRO pune la dispoziţie un ecran HD de 5.5” furnizat de Sharp, scut Gorilla Glass cu margini curbate 2.5D şi o platformă hardware centrată în jurul chipsetului MediaTek MT6753 (CPU octa-core la 1.3 GHz). Dispozitivul ajutat cu 3 GB memorie RAM vine echipat cu versiunea Android 6.0. Lista dotărilor este completată cu senzor de amprente, 32 GB memorie internă şi slot micro SD, respectiv două camere foto de 16 MP şi 5 MP, ambele suportând filmare la rezoluie 1080p.

Configuraţia este susţinută cu un acumulator de 3000 mAh, care a trebui să acopere cel puţin o zi de utilizare normală.

Opţiunile pentru conectivitate includ WiFi N, Bluetooth 4.0 şi LTE 4G (banda 1/3/7/8/20).

Disponibil în variante Gray, Champagne Gold şi Rose Gold, smartphone-ul OUKITEL U15 PRO poate fi găsit în oferta magazinelor asiatice cu preţ începând de la 120 dolari, la care se adaugă taxe vamale aplicabile importurilor de provenienţă extra-comunitară.  

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult