Ovi Contacts iese din beta şi se instalează pe telefoanele Nokia

Ovi Contacts iese din beta şi se instalează pe telefoanele Nokia

După mai bine de un an şi jumătate de beta, aplicaţia Ovi Contacts a celor de la Nokia poate fi, în sfârşit, considerată versiune finală. De ce a durat atât de mult finalizarea unei aplicaţii de telefon mobil, doar cei de la Nokia ar putea să ne spună.

Ovi Contacts este mai mult decât o simplă agendă de contacte. Conectată la Internet, această aplicaţie împrumută funcţii de messenger, permiţându-ţi să vezi dacă prietenii tăi sunt disponibili, ocupaţi sau vorbesc la telefon. La fel, tu îi poţi înştiinţa pe aceştia dacă poţi fi contactat sau nu.

Aplicaţia are şi funcţie de chat. În loc să-i suni, îţi poţi contacte prietenii pe chat şi vorbi cu ei ca pe messenger. De asemenea, Ovi Contacts îţi permite să le aduci la cunoştinţă prietenilor locurile tale favorite şi melodiile pe care le asculţi pe telefon.

Ovi Contacts Ovi Contacts
Ovi Contacts Ovi Contacts

Ovi Contacts este disponibilă pentru telefoanele cu sistem de operare S60 5th edition, S60 3rd edition şi Series 40. Funcţiile disponibile diferă în funcţie de platformă.

Pe viitor, telefoanele Nokia vor veni cu Ovi Contacts preinstalat. Posesorii actuali de telefoane Nokia cu unul din sistemele de operare amintite o pot instala fie folosind aplicaţia de actualizare, fie intrând de pe telefon la adresa http://contacts.ovi.com/dist/app.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News