(P) Ulefone Paris va fi disponibil la precomenzi pentru 129.99 dolari

(P) Ulefone Paris va fi disponibil la precomenzi pentru 129.99 dolari

Ulefone va da startul precomenzilor pentru smartphone-ul de 5 inch Ulefone Paris pe 10 septembrie. Preţul va fi de doar 129.99 dolari în prima luna, dupa care se va reveni la preţul normal, de 169.99 dolari.

Înainte de finalul perioadei de precomenzi, pe 25 septembrie, vor începe şi livrările pentru Ulefone Paris, astfel încât cumpărătorii nu vor avea de aştepta o lună pânâ vor primi comanda. Cei de la Ulefone au crescut capacităţile de producţie după ce modelul Be Touch 2 nu a putut satisface cererea.

Având o grosime de numai 8 mm şi cântărind 128 grame, Ulefone Paris a fost construit astfel încât să poată fi folosit uşor cu o singură mână. Rama de metal şi sticla 2.5D asigură o priză foarte bună. Telefonul este dotat cu chipset MTK6753 64-bit Octa-core, ecran HD, camera foto de 13 MP şi 5 MP, 2GB RAM, 16GB spaţiu de stocare, baterie de 2250mAh şi Android 5.1 personalizat cu U-launcher.

Deşi majoritatea smartphone-urilor actuale sunt dotate cu ecran full HD, Ulefone Paris a adoptat filosofia “extreme balance”, prin care se consideră că un ecran cu o rezoluţie medie împreună cu o calitate bună a sunetului vor oferi o experienţă mai bună.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News