Panasonic Eluga Power – autonomie extinsă şi Android 4.0

28.02.2012
Panasonic Eluga Power - autonomie extinsă şi Android 4.0

Panasonic Eluga Power este versiunea „serioasă”a primului smartphone din seria Eluga, echipată cu un acumulator de capacitate mărită şi livrată împreună cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Panasonic Eluga Power - vedere faţă

Eluga Power dispune de un ecran de 5 inch cu rezoluţie HD 1280×720 pixeli, în timp ce originalul Panasonic Eluga foloseşte doar rezoluţie qHD 960×540 pixeli, întinsă pe un ecran de 4.3 inch.

În carcasa cu o grosime de 9.6 mm, Eluga Power ascunde un acumulator de 1800 mAh despre care Panasonic promite că poate fi încărcat la 50% din capacitate în numai 30 minute. Deşi această performanţă este fără îndoială una de invidiat, rămâne de văzut şi cât timp putem sta departe de adaptorul AC într-o zi normală de lucru, ţinând cont de faptul că modelul Eluga Power utilizează un procesor dual-core la 1.5 GHz, mai rapid şi mai însetat de energie decât versiunea la 1 GHz folosită de primul model.

Panasonic Eluga Power - vedere spate

Cap de afiş în lista specificaţiilor este şi camera foto cu rezoluţie 8MP, ce promite să ofere poze şi secvenţe video la un nivel de calitate demn de performanţele ecranului cu rezoluţie HD. Mai avem la dispoziţie conectivitate NFC pentru plăţi electronice, alături de nelipsitul suport WiFi N şi 3G pentru accesul la sesiuni de internet mobil.

Din fericire în ciuda specificaţiilor îndrăzneţe, Panasonic Eluga Power reuşeşte să păstreze greutatea finală la un rezonabil 133 grame.

Panasonic Eluga - smartphone rezistent la apă

În timp ce frăţiorul mai mic va primi pachetul de actualizare la o dată ulterioară, Panasonic Eluga Power este livrat din start împreună cu noua versiune Andorid 4.0 Ice Cream Sandwich, singura capabilă să pună în valoare potenţialul acestuia.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News