Patru terminale Nokia cu Symbian sunt pe drum

28.06.2011
Patru terminale Nokia cu Symbian sunt pe drum

Cineva a reuşit să arunce o privire pe şi facă repede nişte poze la un document în care sunt detaliate patru viitoare telefoane Nokia. Printre ele ar putea fi Nokia N5 despre care am vorbit zilele trecute şi viitoarele N6 şi N7. Cu nume de cod Helen sau Nokia 701, cel mai performant va avea un ecran ClearBlack de 3.5″ şi va fi urmaşul lui Nokia C7. Procesorul folosit pentru toate modelele va rula la 1 GHz, cel mai rapid până acum pentru telefoanele cu sistemul de operare Symbian. Nokia 700 sau Zeta va fi incredibil de subţire. Specificaţiile pozate susţin chiar că aceasta va fi cel mai subţire smartphone creat vreodată. El va fi dotat cu un ecran AMOLED de 3.2″ şi modul NFC.

Detalii despre viitoarele terminale Nokia cu Symbian

Terminalul cu nume de cod Cindy sau Nokia 600 va fi dedicat tinerilor şi va avea un preţ atractiv. Dotările includ un ecran AMOLED de 3.2″, o cameră foto de 5 MP, suport NFC şi antenă radio FM integrată. O serie întreagă de aplicaţii vor fi preinstalate pentru a oferi acces printre altele la serviciile Skype, Shazam şi YouTube.

Nokia Cindy şi Nokia Fate

Se presupune că Nokia 500 sau Fate este de fapt Nokia N5 de care am amintit. Preţul său va fi şi mai accesibil, însă procesorul la 1 GHz nu va fi exclus din configuraţie. Suportul NFC va lipsi, iar camera foto va avea doar 5 MP. Despre denumirile celor de mai sus se presupune că acestea sunt echivalente cu Nokia N6-00, Nokia N7-00 sau Nokia N7-01. Trebuie să aşteptăm un anunţ oficial pentru a fi siguri de cele de mai sus.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News