Personalizează-ți așa cum vrei noul HUAWEI P smart 2021: două dintre aplicațiile tale preferate, Bolt și Mondly, disponibile în HUAWEI AppGallery

20.10.2020
Personalizează-ți așa cum vrei noul HUAWEI P smart 2021: două dintre aplicațiile tale preferate, Bolt și Mondly, disponibile în HUAWEI AppGallery

Pentru cei care nu știu, HUAWEI P SMART 2021 este cel mai recent smartphone mid-range al companiei, echipat cu multe dintre funcțiile pe care le oferă chiar și pe telefoanele sale mai scumpe. Avem de a face cu un smartphone echipat cu un ecran mare, de 6,67”, care integrează un acumulator de 5.000 mAh cu încărcare rapidă la 22,5W, dar și cu o cameră cu patru senzori, dintre care cea principală oferă o rezoluție de 48 megapixeli.

Dar, unul dintre cele mai importante aspecte legate de noul telefon este că vine cu magazinul virtual HUAWEI AppGallery preinstalat. Astfel, îți poți customiza rapid dispozitivul cu toate aplicațiile preferate, fie ele de banking, știri, divertisment sau navigație. Magazinul oficial al companiei tocmai a primit și câteva noi aplicații pe care cei care sunt publicul țintă al acestui telefon cu siguranță le vor aprecia.

Aplicațiile din AppGallery îți pot aduce premii în această toamnă

Poți descărca acum din HUAWEI AppGallery Mondly, o aplicație care ajută utilizatorii să învețe 41 de limbi străine. Aplicația are 50 de milioane de utilizatori la nivel global și include chiar și un modul VR pentru învățarea mai interactivă. Așa că, dacă ai în plan să înveți o nouă limbă străină, o poți face chiar din fața ecranului noului HUAWEI P smart 2021.

De altfel, atunci când ai nevoie de o călătorie rapidă și accesibilă dintr-un capăt al orașului în altul, poți apela la Bolt, aplicația de tip ride-sharing. Este necesar un simplu clic pentru a solicita o mașină. Misiunea Bolt este de a asigura transporturi rapide și accesibile pentru milioane de oameni din întreaga lume.

Și tot în această perioadă are loc și ultima etapă a campaniei Festival of Apps, care le oferă utilizatorilor premii atractive. În intervalul 15-18 octombrie, cei care descarcă aplicații din magazinul HUAWEI vor putea câștiga premii fizice, dar și digitale, printre care telefoane HUAWEI P40 Pro, căști HUAWEI FreeBuds 3i sau brățări de fitness HUAWEI Band 4. Premiile digitale constau în vouchere în aplicațiile Jerry’s Pizza, Bolt, Tidal și Tinder. Pentru mai multe informații despre campania Festival of Apps, poți vizita site-ul oficial (link).

Dacă vrei să rămâi la curent cu toate noutățile din HUAWEI AppGallery, legate de aplicații, concursuri sau beneficii, vizitează pagina de Facebook și website-ul Huawei Community.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult