Peste 9 milioane de precomenzi pentru Samsung Galaxy S3

18.05.2012
Peste 9 milioane de precomenzi pentru Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3 este telefonul momentului. Toţi vorbesc despre el şi se pare că sunt foarte mulţi care doresc să-l achiziţioneze. Un reprezentant oficial al producătorului a anunţat că au fost înregistrate precomenzi pentru mai bine de 9 milioane de unităţi de la importatori şi 290 de operatori de telefonie mobilă. Lansarea oficială a lui Galaxy S III în Europa a fost stabilită pentru data de 29 mai.

Samsung Galaxy S3 - precomenzi de 9 milioane de unităţi

Terminalul de top de la Samsung va fi disponibil în ţara noastră în oferta principalilor operatori de telefonie mobilă. El este afişat la precomandă în oferta Vodafone, urmând să fie vândut începând cu 1 iunie. Preţul său la liber variază în jurul sumei de 600 €.

Samsung Galaxy S III în România

Cârcotaşii vor spune că această cifră nu se compară cu stocul pe care Apple obişnuieşte să şi-l pregătească înainte de lansarea unui iPhone. Trebuie ţinută însă cont de politica diferită a companiilor. Apple lansează cel mult două terminale pe an. Samsung lansează zeci de telefoane în fiecare an. Nu vom discuta acum despre strategia optimă. Punctăm doar că Apple obţine un profit mare lucrând astfel, dar nu oferă nimic în segmentul entry level, aşa cum face Samsung.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News