Philips S326, un nou smartphone accesibil cu suport dual SIM şi tehnologie 4G

01.09.2016
Philips S326, un nou smartphone accesibil cu suport dual SIM şi tehnologie 4G

Adus în România de China Electronics Corporation Philips S326 este un nou smartphone din gama S, compatibil cu tehnologia 4G, atât de tip FDD-LTE, cât şi TDD-LTE, disponibil în oferta Digi Mobil cât şi cea a magazinelor retail de profil.

Philips S326 păstrează tradiţia modelelor Philips care oferă o serie de caracteristici apreciate de utilizatori, printre care se numără o durată de utilizare prelungită”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuţie telefoane mobile Philips. “Chiar dacă nu se înscrie în gama Xenium, modelul S326 are o baterie lithium-ion de 3.000 mAh, care asigură o durată de utilizare de 30 de ore, în convorbire, şi de 27 de zile, în standby.”

Telefon dual SIM, Philips S326 beneficiază de port infraroşu, iar aplicaţia aferentă completează rolul de telecomandă pentru majoritatea aparatelor electrocasnice. Aplicaţia este compatibilă cu peste 4.000 de mărci de dispozitive şi echipamente şi peste 200.000 de modele de telecomenzi, acţionând ca o telecomandă universală. De asemenea, acest terminal dispune de conectivitate WI-FI, Bluetooth 4.0 şi GPS.

Ecranul de tip HD IPS are o diagonală de 5” şi o rezoluţie de 1.280 x 720 pixeli. Unghiurile largi de vizualizare şi cele 16,7 milioane de culori oferă o experienţă de utilizare foarte placută. În ceea ce priveşte camerele foto, Philips S326 este dotat cu o cameră principală de 8 MP cu focalizare automată şi blitz LED şi o cameră frontală de 2 MP, pentru fotografii şi selfie-uri.

Philips S326 este echipat cu un procesor quad-core de 1,5 GHz şi rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Smartphone-ul are o memorie internă de 8 GB ROM şi 1 GB RAM şi un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32 GB.

Telefonul Philips S326 este disponibil la un preţ recomandat de 449 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult